srijeda, 25. siječnja 2017.

OMMMOTION LAB - PLESNJAK


OMMMotion (Organic MedicinE-Motion Methods) je jedinstven spoj pokreta, daha, glasa, ritma i glazbe, odnosno dinamička sinteza plesa, taijiquana i yoge.

Na OMMMotion Labu kroz kreativni pristup pokret-dah-glas-ritam-zvuk-ples, postepeno i uvijek iznova osvještavamo i integriramo sve slojeve svog bića (fizički-energetski-emotivni-mentalni-duhovni), te tako evoluirajući kroz taj najvažniji ljubavni odnos, kroz susret sa sobom, otkrivamo gdje smo i tko smo u susretima s drugima i pronalazimo sva svoja mjesta unutar i van grupe, između grupa, i šire, izvan svih stega i uvjetovanja. 

OMMMotion Lab je proces otptanja ograničavajućih struktura i osnaživanja vlastitog autentičnog izričaja. Na zabavan nas način izvlači iz krutih pozicija, otvarajući nam mnoštvo rješenja unutar i oko nas, i dajući nam snagu da iskoračimo i preuzmemo odgovornost za svaki svoj korak prema Sopstvu i ispunjenju svoje misije u svijetu.

Uključiti se mogu svi, bez obzira na dob, spol, iskustvo i zdravstveno stanje. Ponijeti bočicu vode, odobnu odjeću u slojevima, patike za dvoranu i malo dobre volje ili želju za istom.
Dobrodošle i dobrodošli! 

Voditeljica: 
Helena Gaia Petrović - Instruktorica Taijiquana i Qigonga, učiteljica Yoge te facilitatorica neošamanskih rituala s više od dva desetljeća profesionalnog iskustva. Kroz Gaia Qigong akademiju educiram dobronamjerne ljude otvorenog uma kako da implementiraju te iscjeljujuće energetske tehnike u svoj svakodnevni život s ciljem zdravlja, sklada, radosti, obilja, uspjeha i duhovnog rasta.


Kontakt: gaiaistra@gmail.com , 095 890 1371


Nema komentara:

Objavi komentar